Om oss
Navnet skjemmer ingen – enøk – et nytt ord i ordboka...

Når vi skulle velge oss et passende navn for konseptet, hadde vi internasjonale hensikter. Navnet måtte være beskrivende på engelsk såvell som forståelig på norsk. Lang tid har vi derfor benyttet for å finne det mest opptimale navnet for virksomheten. Vår bakrunn for navnevalget falt derfor slik; "Ordet unik på engelsk er unique, da må ordet enøk være enoque". Slik ble selskapet brandet og slik ble det internasjonalet språket beriket.

EnöQue Norge, det første i sitt slag
Trøndelag viser nok en gang gjennom et helt nytt butikk-konsept at regionen tenker langt og er langt fremme i entreprenørskap. Konsept EnöQue er et helt nytt konsept om å være et rådgivningskontor for alle bygginteresserte segmenter i proffmarkedet.

Selskapets kompetanse
Med utspring fra privat sektor og utviklermiljøet til CTM Lyng AS, var det en selvfølge å starte prosessen mot å formidle kompetanse innen områder som ENØK, Sikkerhet og Miljø.

Gjennom ledende merkevarer innen flere områder og med basis i 21 års erfaring om hva som har skjedd innen byggrelaterte systemer kan man si at det var på tide å konstruere en informasjonsgrossist til markedet.

 
Presse

Logo


.jpg | .png | EPS

 


Åpning enöQue Sverige

1/12-11 kl 12.00 åpner enöQue i meget severdige lokaler i Sveriges hovedstad Stockholm.


EnöQue-Cup 2011

7.-8. mai 2011 arrangerer Klæbu IL kretsens eneste kombinerte inne- og utefotballcup. EnöQue er stolte av å være hovedsponsor. Les mer på www.klabufotball.no

Visste du at...

Ved å bytte gamle termostater til nye, med nattsenking, kan du spare mellom 20% og 30% av oppvarmingskostnadene? Les mer...